Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

7.4.2011 16.38 Komissio kehottaa Suomea ja kuutta muuta jäsenvaltiota ottamaan käyttöön ajokykyä koskevat uudet EU:n toimenpiteet

Komissio kehottaa Suomea ja kuutta muuta jäsenvaltiota ottamaan käyttöön ajokykyä koskevat uudet EU:n toimenpiteet

Euroopan komissio on pyytänyt Suomea, Italiaa, Itävaltaa, Portugalia, Tanskaa, Puolaa ja Sloveniaa täyttämään Euroopan unionin lainsäädännön mukaiset velvoitteensa ja mukauttamaan kansallista lainsäädäntöään saattaakseen ajoneuvon kuljettamiseen vaadittavat fyysisen ja henkisen suorituskyvyn vaatimukset ajan tasalle. Komission pyyntö on esitetty perustellun lausunnon muodossa EU:n lainsäädännön rikkomista koskevassa menettelyssä. Komissio voi viedä asian EU:n tuomioistuimeen, jos kyseiset jäsenvaltiot eivät kahden kuukauden kuluessa ilmoita sille lainsäädännön noudattamisen varmistavista toimenpiteistä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.