Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

15.9.2009 6.29 Kuluttajariitalautakunnan ratkaisu vuokranantajan irtisanomisajan kestosta, huoneiston vuokrasuhteen jälkeisestä kunnosta sekä vuokraennakon pidätyksen oikeutuksesta

Koska vuokralaisella ei ollut velvollisuutta maksaa täysimääräistä 180 euron kuukausivuokraa elokuun 2008 osalta, lautakunta katsoi, että uusien vuokranantajien haltuun siirtyneen yhden kuukauden ja 180 euron suuruisen vuokraennakon pidätys oli ollut tältä osin perusteeton. Vuokraennakko ei ollut myöskään vakuuden tavoin käytettävissä asuinhuoneistosta poisviedyn tarpeiston korvaamiseen. Lautakunta suositti, että vuokranantajat maksavat vuokralaiselle 180 euroa korkoineen 15.8.2008 alkaen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.