Edilexissä on huoltokatko torstaina 18.8.2022. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

9.10.2008 11.30 Lasten ja nuorten poliittisessa hallinnassa siirrytty 1990-luvun laman jälkeen kohti tehostuvaa kontrollia ja riskipolitiikkaa

Viime viikkojen mediakeskustelua ovat hallinneet voimakas lapsiin ja nuoriin kohdistuva huoli ja pelko sekä turvattomuuden ja epätietoisuuden tunteet. Tutkija Timo Harrikari Helsingin yliopistosta avaa keskusteluun uuden näkökulman tänään ilmestyvässä teoksessaan "Riskillä merkityt – Lapset ja nuoret huolen ja puuttumisen politiikassa", joka luotaa suomalaisessa lapsuuden ja nuoruuden poliittisessa hallinnassa viimeisten 40 vuoden aikana tapahtuneita muutoksia.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.