Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

23.4.2008 12.31 Yrityskauppalautakunnan vuosikertomus - arvopaperimarkkinoille tarvitaan läpinäkyvyyttä ja yhtenäisiä tulkintoja

Yrityskauppalautakunnan vuosikertomus - arvopaperimarkkinoille tarvitaan läpinäkyvyyttä ja yhtenäisiä tulkintoja

Yrityskauppalautakunnan ensimmäisen toimintakauden 1.9.2006-31.12.2007 vuosikertomus ja sitä koskeva tiedote on julkaistu lautakunnan verkkosivuilla. Yrityskauppalautakunnan perustamisesta ja Helsinki Takeover Codesta huolimatta Suomen arvopaperimarkkinoilta puuttuvat yhtenäiset julkiset tulkinnat monista yritysjärjestelyihin liittyvistä yhtiöoikeudellisista kysymyksistä. Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa näitä tulkintoja on runsaasti, koska Keskuskauppakamarin yrityskauppalautakunnan kaltaisia lautakuntia hyödynnetään tottuneesti erilaisten yritysjärjestelyjen yhteydessä, toteaa lautakunnan puheenjohtaja Matti J. Sillanpää katsauksessaan.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.