Edilexissä on huoltokatko torstaina 29.2.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-7.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

14.12.2007 4.42 Lissabonin sopimus allekirjoitettu

Lissabonin sopimus allekirjoitettu

Euroopan unionin kaikki 27 jäsenvaltiota allekirjoittivat eilen Lissabonin sopimuksen. Komissio uskoo, että uusi sopimus tuo huomattavia uusia etuja kansalaisille ja rauhoittaa toimielimistä käydyn keskustelun lähitulevaisuuteen asti. Komissio kehottaa jäsenvaltioita ratifioimaan sopimuksen hyvissä ajoin, jotta se voi tulla voimaan 1. tammikuuta 2009. Komissio on avannut Lissabonin sopimusta koskevat verkkosivut, jotka esittelevät selkeällä tavalla, miten uusi sopimus uudistaa toimintaa ja toimielimiä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.