Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

4.9.2007 11.38 Europarlamentti aloitti syyskauden työt pohtimalla parempaa ja yksinkertaisempaa lainsäädäntöä

EU:n lainsäädäntöä pidetään usein vaikeaselkoisena ja sen tarpeellisuuskin saatetaan kyseenalaistaa. Keskustellaanhan usein esim. tarpeellisuudesta standardeille banaanien ja kurkkujen käyryydelle. EU:n noin 14.500 säädöstä tekee jo lähes 100.000 sivua EU:n viralliseen lehteen. Nykyinen komissio on paneutunut toden teolla byrokratian leikkaamiseen ja EU:n lainsäädännön yksinkertaistamiseen. Myös Euroopan parlamentti aloitti maanantaina 3.9. syyskauden täysistuntotyönsä pohtimalla parempaa sääntelyä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.