Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

9.10.2006 11.01 Optula tutkii avioliittolain varallisuussäännösten toimivuutta - ensimmäisenä valmistui raportti avioehdoista

Optula tutkii avioliittolain varallisuussäännösten toimivuutta - ensimmäisenä valmistui raportti avioehdoista

Oikeuspoliittisessa tutkimuslaitoksessa on meneillään laajahko tutkimushanke, jonka tarkoituksena on selvittää vuodesta 1930 voimassa olleen avioliittolain varallisuussäännösten toimivuutta ja ajanmukaisuutta käytännössä. Ensimmäisenä julkistetussa tutkimuksessa kuvataan ja analysoidaan avioehtojen yleisyyttä ja sisältöä. Tutkimus antaa informaatiota myös avioehtosopimuksia solmivista puolisoista. Tutkimuksessa tarkastellaan myös omaisuuden ositustilanteiden riitaisuutta tuomioistuinkäsittelyyn edenneiden osituksen moitetapausten valossa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.