Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Hakutoimintojen pikakurssi, osa 4: pikahaku

Edilexin käyttövinkki

Katso muut Edilexin käyttövinkit

Edilexin käyttöliittymän oikeassa ylälaidassa näkyvällä pikahaulla voi tehdä nopeasti ja kätevästi hakuja kaikista Edilexin aineistoista ja digikirjoista. 

Pikahaussa on ennakoiva tekstihaku eli hakukenttä ehdottaa valmiita, kirjoittamaasi sanaa vastaavia hakutermejä digikirjoista, Edilexin asiasanoista sekä säädösdokumenttien otsikoista. Hakutulokset muuttuvat dynaamisesti sitä mukaa kuin muokkaat hakusanaa.
Edilexin pikahakuKaikki hakutulokset saat, jos et valitse ennakoivan tekstihaun ehdotusta, vaan klikkaat hakukentän Hae-painiketta tai ehdotusten lopusta kohtaa Näytä kaikki hakutulokset. Hakutulosta voit tarpeen mukaan rajata aineistotyypin, aihealueen ja/tai ajan mukaan (ks. myös vinkki hakutuloksen rajaamisesta). 

Pikahakutoiminto löytyy Edilexissä myös osio- ja aineistokohtaisesti jokaisen sivun oikeasta laidasta. Aineistokohtaisessa pikahaussa ei käytetä ennakoivaa tekstihakua.

Pikahakutoiminto

Huom. Muistathan varmistaa, että olet kirjautunut Edilexiin, voidaksesi käyttää hyväksesi kaikkia toimintoja ja aineistoja.

Tutustu tarkemmin pikahakuun ja tarkennettuun hakuun katsomalla Edilex-käyttökoulutuksen webinaaritallenne.
 

Lähetä meille palautetta.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.