Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edita Lakitiedon digikirjat nyt mukana Edilexin hauissa

Sisältöpäivitys

Digikirjat toimivat hyvin yhteen Edilexin kanssa, koska Edilexin uudistuneet haut ulottuvat nyt myös digikirjojen sisältöön.

Edita Lakitiedon digikirjasto sisältää laajan valikoiman juridiikan ammattikirjoja. Voit ostaa käyttöösi koko digikirjaston, haluamasi aihealuekokonaisuuden tai yhden digikirjan. Kun hankit koko digikirjaston, on käytössäsi yhdessä Edilexin kanssa juridisen tiedon maailma, johon pääset käsiksi yhdellä haulla. Koko digikirjasto ja aihealuekohtaiset digikirjastot täydentyvät automaattisesti uusilla teoksilla ja uudistetuilla painoksilla.

Edilexin hakutuloksissa näet otteita hakuusi osuneiden digikirjojen sisällöstä. Hakutuloksesta pääset halutessasi suoraan etsimääsi kohtaan digikirjan sisällössä, jos sinulla on käyttöoikeus ko. tuotteeseen. Muussa tapauksessa pääset helposti ostamaan käyttöoikeuden Editan verkkokaupassa ja saat sisällön käyttöösi saman tien.

Digikirjoissa on hyvät hakutoiminnot, sisällysluettelo, murupolku, sivunumerot ja alaviitteet sekä muistilappu- ja korostustoiminto. Hakutoiminnot ulottuvat Lakitiedon digikirjaston kaikkien kirjojen sisältöön.

Lue lisää Edilexin uusituista hakutoiminnoista ja Edita lakitiedon digikirjastoista

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.