Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilex Arvonlisäverotuksen uusi päivitys julkaistu

Sisältöpäivitys

Keskeisiä muutoksia elokuun 2013 päivityksessä ovat muun muassa vuoden 2013 alusta voimaan tullut yleinen arvonlisäverokantojen korotus sekä laskuttamista ja laskumerkintöjä koskevien arvonlisäverolain säännösten tarkistus. Nämä uudistukset koskevat käytännössä kaikkia arvonlisäverovelvollisia.

Kirjoittajat käsittelevät myös muun muassa vähennysoikeuksiin ja verovapautusten edellytyksiin liittyvää tuoretta oikeuskäytäntöä, jota on saatu sekä kotimaisista että EU-tuomioistuimesta.

Kattava ja käytännönläheinen Edilex Arvonlisäverotus antaa perusteellisen tiedon arvonlisäverolaista ja sen soveltamisesta. KPMG:n veroasiantuntijat käsittelevät pykäläjärjestyksessä koko arvonlisäverolain ja selvittävät, miten säädökset vaikuttavat eri liiketapahtumiin käytännössä. Palveluun kuuluvat tiedotteet tärkeimmistä muutoksista ja oikeustapauksista.

Teoksen kirjoittajat ovat Mika Kallio, Ari Nielsen, Marko Ojala ja Juha Sääskilahti.

Edilex Arvonlisäverotuksen voit tilata myös osana Edilex Verotus -pakettia

Edilex Arvonlisäverotuksen sisältävä Edilex Verotus on tehokas työväline veroasiantuntijoille, taloushallinnon ammattilaisille ja juristeille. Edilex Verotus sisältää Edilex Peruspalvelun, Edilex Arvonlisäverotuksen ja Edilex Elinkeinoverotuksen.

KPMG:n veroasiantuntijoiden kirjoittamat Arvonlisäverotuksen ja Elinkeinoverotuksen kommentaariteokset on linkitetty Edilexin ajantasaisiin säädöksiin ja aineistoihin.

Käytössäsi on kaikki Suomen lainsäädäntö erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin - esimerkiksi kirjanpito-, vero- ja yhtiölainsäädäntö on aina saatavillasi. Edilexissä ovat myös KILAN yleisohjeet sekä Verohallinnon ohjeita.

Seurantasähköpostit

Lakikanava-seurantapalvelu tuo sähköpostiisi juridiikan uutiset ja pitää sinut ajan tasalla itse haluamissasi aihealueissa ja aineistoissa joka arkipäivä. Voit seurata esimerkiksi uusia säädöksiä, lainvalmistelua tai oikeustapauksia haluamistasi aiheista tai kaikkea lainsäädännön alalla tapahtuvaa.

Saat lisäksi sähköpostitse KPMG:n veroasiantuntijoiden kirjoittamat tiedotteet Edilex Arvonlisäverotuksen ja Edilex Elinkeinoverotuksen tärkeimmistä muutoksista ja oikeustapauksista.

Edilex Elinkeinoverotus

Edilex Elinkeinoverotus on erinomainen apuväline elinkeinoverotuksen konkreettisten kysymysten ratkaisuun. Palvelussa käsitellään käytännönläheisesti elinkeinoverotuksen eri alueiden säädökset, verotuksen perusteet ja säädösten käytännön tulkinta.

Teoksen kirjoittajat ovat Ari Engblom, Jyrki Holla, Jussi Järvinen, Sebastian Kellas, Anne Lampinen, Markku Lepistö, Vesa-Pekka Nuotio, Vesa Paronen, Anna-Leena Rautajuuri, Eric Sandelin, Timo Torkkel ja Kristiina Äimä.

Saatavana myös kirjoina:

Arvonlisäverotus 2013 -kirja

971 sivua, 120 euroa, kestotilauksena 108 euroa
Ilmestynyt elokuussa 2013.

Elinkeinoverotus 2013 -kirja

noin 1000 sivua, 120 euroa, kestotilauksena 108 euroa
Ilmestyy lokakuussa 2013.

Edilex-toimitus
toimitus.edilex@edita.fi

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.