Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilexin uutiset kertoo, mitä juridiikan alalla tapahtuu

Muu

Oli kyse uudesta oikeustapauksesta, lainvalmistelusta, lakimuutoksesta, uudesta laista tai kiinnostavasta juridiikan artikkelista, Lakikanava pitää sinut tietoisena muutoksista. Voit räätälöidä seurannan sinua kiinnostaviin aihealueisiin ja aineistoihin tai seurata kaikkea.

Edilexin uutiset on Suomen laajin ja monipuolisin juridinen uutispalvelu, joka tuottaa uutiset kokeneiden juristitoimittajien toimittamana joka arkipäivä. Uutistoimittajat seuraavat säännöllisesti Suomen ja Euroopan unionin lainsäädäntöä, lainvalmistelua, oikeus- ja viranomaiskäytäntöä, oikeustieteellisiä julkaisuja ja alan kehitystä. Lainvalmistelun osalta seurataan aktiivisesti työryhmämietintöjä sekä hallituksen ja Euroopan komission esityksiä. Katso uusimmat uutiset.

Uutiset seuraa hovioikeuksien ja muiden tuomioistuinten ratkaisuja päivittäin

Toimitus uutisoi nyt myös hovioikeuksien verkossa julkaisemattomia oikeustapauksia, ainoana Suomessa. Totuttuun tapaan seurannassa ovat edelleen laajasti myös kaikkien kotimaisten tuomioistuinten oikeustapaukset sekä viranomaiskäytäntö. Lisäksi seurataan muun muassa Euroopan unionin tuomioistuinten, Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen sekä Ruotsin korkeimman oikeuden ratkaisuja.

Uutisissa julkaistaan säännöllisesti professori Seppo Penttilän, OTT Matti Urpilaisen, OTM Martti Niemisen ja KTT, HM Pekka Nykäsen toimittamia oikeustapauskommentteja erityisesti KHO:n ja KVL:n verotusta käsittelevistä oikeustapauksista.

Edilexin Vierashuone - Ajankohtaiset aiheet pintaa syvemmältä

Edilexin Vierashuone tarjoaa luettavaksesi huippuasiantuntijoiden kirjoituksia ajankohtaisista juridiikan aiheista. Lue uudet artikkelit.

Tule vierashuoneen kirjoittajaksi

Onko sinulla mielessäsi juridiikan aihe, mistä haluaisit kirjoittaa? Ota yhteyttä Edilexin toimitukseen, toimitus.edilex@edita.fi.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.