Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Tunnetko julkaisijayhdistysten jäsenedut sähköisiin juridisiin lehtiin?

Edilexin käyttövinkki

Katso muut Edilexin käyttövinkit

Edilexissä ilmestyvät sähköisinä kotimaiset juridiset aikakausjulkaisut Defensor Legis, JFT, Lakimies, Liikejuridiikka, Oikeus, Verotus ja Ympäristöjuridiikka

Juridiset lehdet

Defensor Legiksen, JFT:n, Lakimiehen sekä Oikeus- ja Ympäristöjuridiikka-lehtien 12-36 kuukautta vanhemmat numerot kuuluvat aina Edilexin peruspalveluun. Uudemmat numerot sinun tulee tilata erikseen, ja ne ovat maksuttomia ko. julkaisijayhdistyksen henkilöjäsenille, kuten esimerkiksi Defensor Legis Suomen Asianajajaliiton henkilöjäsenille ja Lakimies-lehti Lakimiesyhdistyksen henkilöjäsenille. 

Liikejuridiikka julkaistaan Edilexissä samaan aikaan lehden paperiversion kanssa. Verotus-lehden uudet numerot -palvelu sisältää Verotus-lehden viisi uusinta numeroa, jotka on julkaistu edeltävän 12 kuukauden aikana. Verotus-lehti julkaistaan Verotus-lehden arkisto -palvelussa 12 kuukauden kuluttua numeron ilmestymisestä. Verotus-lehden arkisto ja uudet numerot -palvelu sisältää Edilexistä löytyvän Verotus-lehden sisällön kokonaisuudessaan. Liikejuridiikka ja Verotus-lehden molemmat palvelut pitää tilata erillisellä tilauksella.

Lehtien vuosikerrat ovat käytössäsi artikkeli- ja kirjoittajakohtaisin hakutiedoin. Artikkelit sisältävät myös tiivistelmän sekä viittaukset lainsäädäntöön. Hakutoiminnot kohdistuvat aina lehtien kaikkiin numeroihin. 

Lisätietoa juridisista lehdistä.

Edilexin peruspalveluun kuuluvat lisäksi opiskelijajulkaisut Helsinki Law Review ja Acta Legis Turkuensia sekä vuosikirjat Oikeustiede-Jurisprudentia, Urheilu ja oikeus, Viestintäoikeus ja Ympäristöpolitiikka ja -oikeus.

Lähetä meille palautetta.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.