Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Muistilistalle tärkeimmät dokumentit

Edilexin käyttövinkki

Katso muut Edilexin käyttövinkit

Edilexin kaikkien sivujen alaosassa olevasta työkalupalkista löytyvälle muistilistalle voit lisätä usein tarvitsemiasi dokumentteja ja räätälöidä Edilexin aineistoista juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat. Muistilistaa voit käyttää, kun olet kirjautunut Edilexiin henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksillasi.

Dokumentin lisääminen muistilistalle on helppoa: klikkaa dokumentin ylälaidan ikonia. Muistilistalle lisäämäsi dokumentit tunnistat Edilexin sisällä samasta ikonista, jonka väri on vaihtunut oranssiksi.

Dokumentin lisääminen muistilistalle

Muistilistalle voit luoda haluamasi määrän kansioita ja nimetä ne haluamallasi tavalla. Muistilistalla on kaksi oletuskansiota: Suosikit ja Lue myöhemmin. Suosikit-kansio on oletuskansio niille dokumenteille, jotka lisätään muistilistalle ilman kansion valintaa. Suosikit-kansiota lukuun ottamatta voit ryhmitellä kansioita, lisätä nimen alle lyhyen kuvaustekstin sekä väliotsikoita kansioiden sisään. Kansioissa olevia dokumentteja voit poistaa tai siirtää kansioista toisiin. Sama dokumentti voi olla yhdessä tai useammassa kansiossa.

Aineistot muistilistalla

Tutustu tarkemmin muistilistaan katsomalla Edilex-käyttökoulutuksen webinaaritallenne.

Lähetä meille palautetta.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.