Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Lakikirjat 2016 ovat ilmestyneet - katso nyt QR-koodilla säädösmuutokset Edilexistä

Muu

Monipuolinen Lakikirja sisältää runsaasti oikeustapauslyhennelmiä, huomautuksia ja viittauksia muihin säädöksiin, juridiseen kirjallisuuteen ja oikeustapauksiin. Lakikirjan selkeä oikeudenalajaottelu perustuu Edilexin systematiikkaan, joten Lakikirja ja Edilex toimivat mainiosti yhdessä.

Tarkista nopeasti QR-koodilla, onko Lakikirjan säädökseen tullut muutoksia

Seurantapalvelun avulla lakikirjasi on aina ajan tasalla. Uutuutena kirjassa on jokaisen säädöksen yhteydessä QR-koodi, jonka avulla voit katsoa, onko säädökseen tullut muutoksia suoraan Edilexistä. QR-koodi vie suoraan Edilex-lakitietopalveluun, kyseisen säädöksen viitekortille ja muutostietoihin.

Edilex-asiakkaanamme saat Lakikirjan edulliseen etuhintaan 172 € / kirja tai kestotilauksena 149,25 €.

Lakikirja 2016 - Yksityis-, rikos- ja prosessioikeus

Suosittu Lakikirja sisältää yksityis-, rikos- ja prosessioikeuden lainsäädännön sekä tärkeitä säädöksiä muilta oikeudenaloilta, kuten yleishallinto-oikeudesta ja työ- ja virkasuhteista.

Tutustu ja tilaa etuhintaan

Lakikirja 2016 - Julkisoikeus

Julkisoikeuden Lakikirja sisältää keskeisen valtio- ja hallinto-oikeudellisen lainsäädännön sekä valikoituja säädöksiä työ- ja sosiaalioikeudesta ja ympäristö-oikeudesta. Kirja sisältää myös tärkeitä säädöksiä muilta oikeudenaloilta.

Tutustu ja tilaa etuhintaan
 

"Editan Lakikirjat ovat monipuolinen työväline, joista löytää tarvittavan tiedon nopeasti. Kirjoissa olevat oikeustapauslyhennelmät, huomautukset ja viittaukset ovat erittäin hyödyllisiä ja hyvin toimitettuja."

- Lauri Tarasti

Toimituskuntien jäsenten vahva asiantuntemus takaa sen, että juuri oikeat säädökset ovat mukana kirjoissa. Katso keitä he ovat ja lue lisää kirjoista.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.