Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Oikeustieteiden moniottelija – Matti Tolvanen 60 vuotta -juhlakirja ja sen artikkelit julkaistu Edilexissä

Sisältöpäivitys

Matti Tolvasen monipuolisuus ja laaja-alaisuus kuvastuvat hyvin kirjan nimessä ja monipuolisessa sisällössä. Kirjoittajien kokoonpano ja kirjoitusten sisältö ulottuvat monille eri oikeustieteiden osa-alueille, aivan kuten Matti Tolvasen asiantuntemuskin.

Artikkeleiden aiheet käsittelevät laajasti rikos- ja prosessioikeutta, ja mukaan mahtuu myös muita oikeudenaloja. Aiheita ovat muun muassa eurooppalainen suojelumääräys, esitutkinta ja pakkokeinot, velalliset rikokset, yhdyskuntaseuraamukset ja muut rangaistusmuodot, laillisuusvalvonta, seksuaalirikokset, konfiskaatio, sekä oikeudenkäyntiasiakirjojen julkisuus. Kirjoittajia ovat muun muassa Laura Ervo, Markku Fredman, Dan Frände, Pekka Koponen, Raimo Lahti, Tuula Linna, Matti Myrsky, Tapio Määttä, Ritva Sahavirta, Jussi Tapani, Veijo Tarukannel, Risto Tuori, Terttu Utriainen ja Pekka Viljanen.

Kirja ja sen artikkelit

Keinänen, Anssi - Kukkonen, Reima - Kilpeläinen, Mia (toim.): Oikeustieteiden moniottelija – Matti Tolvanen 60 vuotta sisältää seuraavat artikkelit, jotka on julkaistu myös erillisinä artikkeleina Edilexin Lakikirjastossa:

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.