Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Haemme palvelukseemme näkemyksellistä juridiikan ja liiketoiminnan ammattilaista - Business Manager, Legal Information

Työpaikkailmoitus

Edita Publishing Oy on monialainen sisältöyhtiö. Olemme sisältöjen huippuasiantuntija: kuratoimme, tuotamme, jalostamme ja jakelemme sisältöjä. Luotettavat ja ajantasaiset sisältö- ja oppimisratkaisumme tuottavat merkityksellistä tietoa ja taitoa ja auttavat asiakkaitamme säästämään aikaa, saavuttamaan tavoitteensa ja menestymään. Edita Publishing on osa Pohjoismaiden johtavaa viestintäkonsernia Nordic Morningia.

Haemme palvelukseemme näkemyksellistä juridiikan ja liiketoiminnan ammattilaista

Business Manager, Legal Information

Laki- ja ammattitiedon alueemme kasvaa ja kehittyy ja tarvitsemme uutta vahvistusta joukkoomme. Jos hallitset juridiikan ja oikeudellisen tiedonvälityksen, omaat näkemystä liiketoiminnan kehittämiseen, pidät oikeusteknologian mahdollisuuksia kiehtovina ja arvostaisit vastuuta Suomen johtavan lakitietopalvelun Edilexin päätoimittajana, voit olla etsimämme osaaja.

Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua, kykyä tehdä strategisista tavoitteista konkreettisia kehitystoimia, yhteistyökykyä ja verkostoitumistaitoa, paineensietokykyä, ammattimaista käyttökokemusta monipuolisista juridisista palveluista ja tietotuotteista, ymmärrystä liiketoiminnan ja ICT:n yhteyksistä sekä innovatiivista ja proaktiivista työskentelyotetta.

Edellytämme

- käytännön kokemusta liiketoimintavastuusta

- oikeustieteellistä yliopistotutkintoa tai vastaavaa

- näkemystä Legal Techin ja Legal Designin mahdollisuuksista sekä oikeudellisen tietotyön ja palvelujen kehityskohteista

- esimieskokemusta

- näyttöä läpiviedyistä projekteista

- päätoimittajan (vastaava toimittaja) kelpoisuutta

- hyviä vuorovaikutustaitoja

- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme

- vastuullisen ja monipuolisen näköalapaikan jatkuvasti kehittyvässä juridiikan kentässä sekä mahdollisuuden räätälöidä työnkuvaa ja vastuualuetta näköiseksesi

- mahdollisuuden vaikuttaa Edilexin ja muiden juridisten asiantuntijapalveluiden ja sitä kautta oikeudellisen kehityksen aina vain parempaan tulevaisuuteen

- mahdollisuuden kehittyä ja menestyä osana alan visionääristen asiantuntijoiden tiimiä

- modernin työympäristön Helsingin Kalasatamassa sekä joustavat työaikajärjestelyt ja etätyömahdollisuuksia

- nopeasti kehittyvän kansainvälisen viestintäkonsernin edut

Mikäli tehtävä luotsata juridisen tietopalvelun liiketoimintaa kiinnostaa, tutustu yhtiömme rekrytointisivustoon ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.3.2018. Paikka on vakituinen. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Sari Korhonen 26.2. klo 9 - 10:30, puh. 040 860 2897 tai sähköpostilla sari.korhonen@edita.fi.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.