Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Haemme määräaikaista sisällöntuottaja / kustannustoimittajaa

Työpaikkailmoitus

Edita Publishing Oy on monialainen sisältöyhtiö ja sisältöjen huippuasiantuntija: kuratoimme, tuotamme, jalostamme ja jakelemme sisältöjä niin digitaalisesti kuin perinteisinä julkaisuinakin. Luotettavat ja ajantasaiset sisältö- ja oppimisratkaisumme tuottavat merkityksellistä tietoa ja taitoa ja auttavat asiakkaitamme säästämään aikaa, saavuttamaan tavoitteensa ja menestymään. Edita Publishing on osa Nordic Morning -konsernia, jonka palveluksessa on noin 800 viestinnän ammattilaista.

Edita Publishing Oy hakee Laki- ja ammattitiedon yksikköön
sisällöntuottajaa / kustannustoimittajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lakitiedon sisältöalue toimii dynaamisilla ja nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Tehtävämme on vastata jatkuvasti juridista tietoa tarvitsevien ammattilaisten tiedontarpeeseen.

Sisällöntuottaja vastaa juridiikan tietotuotteiden, kuten juridisten kommentaarien, lakikokoelmien, koulutusten sekä digitaalisten tuotteiden kehittämisestä valmiiksi tuotteiksi. Hän toimii yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa omien projektiensa projektipäällikkönä. Sisällöntuottajan tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä kuratoida juridisia sisältöjä valittuja kohderyhmiä hyödyttäviksi tietotuotteiksi.

Sisällöntuottajan monipuoliseen tehtävään kuuluu mm. julkaisujen toimittamista, sisältäen oikolukua ja kielenhuoltoa, erilaisten juridisten sisältöjen arviointia sekö tietokantojen päivitystä.

Edellytämme hakijalta

  • oikeustieteellistä yliopistollista loppututkintoa tai pitkälle edenneitä juridiikan yliopisto-opintoja
  • kiinnostusta oikeusinformatiikkaa kohtaan 
  • projektinjohtotaitoja sekä näyttöä aikataulutetusta projektityöskentelystä
  • kykyä jalostaa ajankohtaisia juridisia sekä ammatillisia aiheita painetuiksi ja digitaalisiksi sisältötuotteiksi
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • vankkaa suomen kielen osaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa ja huolellista työotetta, kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme digitaalisen julkaisemisen ja koulutusratkaisujen tuntemusta sekä kiinnostusta laki- ja oikeusteknologiaa (Legal Tech) kohtaan.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn sekä näköalapaikan monikanavaisen tieto- ja koulutuspalveluja tarjoavan yrityksen toimintaan. Määräaikaisuus kestää vuoden 2018 alusta vähintään 30.9.2018 asti.

Lisätietoa tehtävästä antaa Altti Mieho, puhelimitse 040 860 2207 ja sähköpostitse altti.mieho@edita.fi.  

Tutustu yhtiömme rekrytointisivustoon ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2017. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.