Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Oikeuden ja talouden rajapinnassa – Juhlakirja Matti J. Sillanpää 60 vuotta ja sen artikkelit julkaistu Edilexissä

Sisältöpäivitys

Juhlakirjassa kirjoittajina on Sillanpään kollegoja ja eri tavoin yhteistyötä tehneitä henkilöitä. Teoksen artikkelit muodostavat monipuolisen otoksen ajankohtaisista kysymyksistä oikeuden ja talouden rajapinnassa.

Artikkeleiden aiheet käsittelevät laajasti sopimus-, yritys- ja vero-oikeutta. Aiheita ovat muun muassa jäljittely elinkeinotoiminnassa, hallitusjäsenen tuottamus ja vastuu säätiötä kohtaan, esimiehen vastuut, yhteiskuntavastuun merkitys osakeyhtiön johdon päätöksenteossa, yhtiöoikeus ja verolain tulkinta, sukupolvenvaihdoshuojennus, välimiesmenettelyn kustannukset vähemmistö- osakkeiden lunastusriidassa, joukkorahoituksen sääntely sekä yhtiön johdon oikeus puuttua osakkeenomistajien väliseen valtataisteluun.

Kirja ja sen artikkelit

Immonen, Raimo – Knuutinen, Reijo – Mylly, Ulla-Maija – Nyström, Patrik – Viinikka, Tuija (toim.): Oikeuden ja talouden rajapinnassa – Juhlakirja Matti J. Sillanpää 60 vuotta sisältää seuraavat artikkelit, jotka on julkaistu myös erillisinä artikkeleina Edilexin Lakikirjastossa:

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.