Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Haemme koulutussuunnittelijaa perhevapaan sijaisuuteen

Työpaikkailmoitus

Edita Publishing Oy on monialainen sisältöyhtiö ja sisältöjen huippuasiantuntija: kuratoimme, tuotamme, jalostamme ja jakelemme sisältöjä niin digitaalisesti kuin perinteisinä julkaisuinakin. Luotettavat ja ajantasaiset sisältö- ja oppimisratkaisumme tuottavat merkityksellistä tietoa ja taitoa ja auttavat asiakkaitamme säästämään aikaa, saavuttamaan tavoitteensa ja menestymään. Toimistollamme Helsingissä työskentelee noin 80 osaajaa. Edita Publishing on osa Pohjoismaiden johtavaa Nordic Morning  -viestintäkonsernia.

Laki- ja ammattitiedon kustannusalue toimii dynaamisilla ja nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Asiakkaitamme ovat juristit sekä oikeudellista tietoa tarvitsevat eri alojen ammattilaiset. Edilex Pro ‑koulutuspalvelut ovat osa Edita Publishing Oy:n tarjoamaa oikeudellisen tiedon valikoimaa.

Haemme nyt palvelukseemme Helsingin Ruoholahteen

KOULUTUSSUUNNITTELIJAA
perhevapaan sijaisuuteen

Koulutussuunnittelija vastaa Edilex Pro -koulutuspalvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta, rakentaa asiakasryhmiä kiinnostavia koulutustapahtumia ja verkkokoulutuksia, kontaktoi asiantuntijoita sekä toteuttaa kokonaisuutena kannattavaa koulutusohjelmaa. Koulutussuunnittelija toimii yhteistyössä Lakitiedon sisältötoimituksen sekä myynti- ja markkinointihenkilöstön kanssa.

Edellytämme hakijalta

  • korkeakoulututkintoa, johon sisältyy oikeustieteen opintoja
  • mielellään vähintään vuoden työkokemusta juridisista sisältötuotteista
  • kokemusta koulutuspalvelujen tai niihin verrattavien tieto- tai sisältöpalvelujen tuottamisesta
  • kykyä tunnistaa ja jalostaa ajankohtaisia juridisia sekä ammatillisia aiheita
  • osoitettuja monipuolisia projektinhallintataitoja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymisvarmuutta
  • vankkaa suomen kielen osaamista
  • hyvää tietoteknistä osaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tavoitteellista ja vastuullista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön. Arvostamme esimerkiksi talous- tai henkilöstöhallinnon opintoja, digitaalisen julkaisemisen ja digitaalisten koulutusratkaisujen tuntemusta, ymmärrystä oppimisprosessista sekä valmiutta käyttää sosiaalista mediaa työvälineenä. Kokemus liiketoiminnallisista ympäristöistä ja hyvä kirjallinen englannin kielen taito ovat eduksi. 

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn sekä näköalapaikan monikanavaisen tieto- ja koulutuspalveluja tarjoavan yrityksen toimintaan. Määräaikaisuus kestää maaliskuun 2017 alusta vähintään joulukuun 2017 loppuun.

Lisätietoa tehtävästä antaa Pirita Lyytikäinen 26.–27.1.2017 klo 9–11, puhelimitse p. 040 860 2520 tai sähköpostitse pirita.lyytikainen@edita.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 3.2.2017 osoitteeseen pirita.lyytikainen@edita.fi.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.