Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilex-sarjalla TSV:n vertaisarviointitunnuksen käyttöoikeus

Asiakaskirje

Edilex-sarjalle on myönnetty Tieteellisten seurain valtuuskunnan vertaisarviointitunnuksen käyttöoikeus 12.4.2024 alkaen. Edilex-toimitus on sitoutunut noudattamaan tunnuksen käytölle asetettuja ehtoja. Lisätietoa vertaisarviointitunnuksen käytön edellytyksistä löytyy täältä. Vertaisarviointitunnus löytyy Edilex-sarjassa 12.4.2024 jälkeen julkaistujen artikkelien kansilehdeltä. Katso esimerkki.

Edilex-sarja on vuodesta 2007 alkaen julkaistu Edilexin oma julkaisusarja, jossa julkaistaan korkeatasoisia oikeustieteellisiä asiantuntija-artikkeleja. Pääpaino on oikeustieteellisissä artikkeleissa eri oikeudenaloilta. Oikeustieteen ohella artikkeleissa voidaan käsitellä myös yhteiskuntatieteellisiä kysymyksiä muun muassa kriminologian ja lainsäädäntötutkimuksen alalla.

Syksystä 2023 alkaen Edilex-sarjassa on julkaistu ainoastaan vertaisarvioituja artikkeleita. Edilex-sarjan päätoimittaja OTT, yliopistolehtori Anssi Kärki vastaa julkaisusarjassa julkaistavien artikkelien arvioinnista ja julkaisupäätöksen tekemisestä sekä julkaisuprosessiin kuuluvasta vertaisarviointimenettelystä.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.