Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilexin uusi toimitusneuvosto

Asiakaskirje

Edilexin uusi toimitusneuvosto on aloittanut toimikautensa toukokuussa 2023.

Toimitusneuvostolla on jatkossa keskeinen rooli Edilexissä julkaistavien artikkelien julkaisulinjan kehittämisessä. Toimitusneuvosto keskittyy palvelussa julkaistavan materiaalin akateemisen laadun ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä Edilexin ominaisuuksien kehittämiseen.

Toimitusneuvoston puheenjohtajana toimii Asianajajaliiton pääsihteeri Niko Jakobsson ja sihteerinä Edilexin päätoimittaja Altti Mieho.

Jäseniä ovat urheiluoikeuden professori Antti Aine ja oikeussosiologian professori Anne Alvesalo-Kuusi Turun yliopistosta, Krogeruksen Knowledge Manager Sami Järvinen,  hyvinvointioikeuden professori Kirsi-Maria Halonen Lapin yliopistosta, tekoälyn yhteiskunnallis-oikeudelliset vaikutuksiin erikoistunut apulaisprofessori Riikka Koulu ja rikosoikeuden professori Sakari Melander Helsingin yliopistosta sekä vanhuusoikeuden professori Anna Mäki-Petäjä-Leinonen Itä-Suomen yliopistosta.

Toimitusneuvoston muodostamisessa on kiinnitetty huomiota siihen, että kokoonpano edustaa Suomen oikeustieteellisiä tiedekuntia ja on taustaltaan monipuolinen. Kokoonpanossa on myös osaamista Edilexin aiemmasta kehittämisestä.

Lue lisää: https://lakitieto.edita.fi/edilex-sai-uuden-toimitusneuvoston/.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.