Edilexissä on huoltokatko torstaina 18.8.2022. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Kilpailuoikeudellinen vuosikirja Edilexissä

Sisältöpäivitys

Kilpailuoikeudellinen vuosikirja löytyy nyt Edilexistä. Löydät vuosikirjan sekä sen asiasanaston ja tarkennetun haun sivulta www.edilex.fi/kilpailuoikeudellinen-vuosikirja tai Lakikirjastosta.

Kilpailuoikeudellista vuosikirjaa julkaisee Suomen Kilpailuoikeudellinen Yhdistys. Vuosikirja julkaistaan vuosittain. Siinä julkaistaan kilpailuoikeudellisia ja kilpailun taloustieteeseen liittyviä artikkeleja sekä esitellään alan oikeuskäytäntöä ja oikeuskirjallisuutta.

Edilexissä on julkaistu valikoituja artikkeleja vuosikirjoista 2010-2018. Kokonaisuudessaan vuosikirjat julkaistaan vuoden 2019 vuosikirjasta alkaen. Vuosikirja julkaistaan Edilexissä kuuden kuukauden kuluttua paperiversion julkaisemisen jälkeen. Edilex Peruspalvelun, Edilex EHS:n ja Edilex Verotuksen tilaajilla on käyttöoikeus kaikkiin vuosikirjan Edilexissä julkaistuihin artikkeleihin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.