Edilexissä on huoltokatko perjantaina 16.4.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset joustavoittavat Edilexin käyttöä etätöissä

Viikon käyttövinkki

Katso aiemmat Viikon käyttövinkit


Henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla voit käyttää Edilexiä missä vain paikasta riippumatta, myös muualla kuin työpaikan sisäverkossa. Samalla voit ottaa käyttöösi Lakikanavan ja muistilistan omilla tunnuksillasi.

Edilexin organisaatiolisenssin kaikilla käyttäjillä (ei koske opiskelijakäyttäjiä) on mahdollisuus saada omat tunnukset ilmaiseksi. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole yhteydessä organisaatiosi pääkäyttäjään, jonka näet Edilexin oikeassa yläkulmassa kohdassa Yhteyshenkilö.

Organisaatiosi pääkäyttäjä/yhteyshenkilö pääsee antamaan henkilökohtaiset tunnukset oman organisaatiosi käyttäjille Oma Edilexissä lisäämällä käyttäjän yhteystiedot järjestelmään. Käyttäjä saa sen jälkeen sähköpostiinsa linkin, mistä pääsee valitsemaan henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan.
 

Edilexin käyttäjätietojen lisääminen

Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä Edilexin asiakaspalveluun. Autamme mielellämme tunnusten luomisessa. Tietoa tunnusten luomisesta löydät myös Usein kysytyistä kysymyksistä kohdasta Tilauksen hallinnointi.
 

Lähetä meille palautetta.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.