Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Parhaimmat oikeustieteelliset opinnäytetyöt löytyvät Edilexistä

Edilexin käyttövinkki

Katso muut Edilexin käyttövinkit

Edilexistä löytyy yli tuhat erinomaista oikeustieteellistä opinnäytetyötä, joista suurin osa käsittelee yritystoimintaa, rikos- ja prosessioikeutta, siviilioikeutta ja julkisoikeutta. Myös verotuksesta, työ- ja sosiaalioikeudesta sekä ympäristöoikeudesta löytyy opinnäytetöitä. Opinnäytetöissä on usein käsitelty asioita, joista on vaikea löytää kootusti tietoa muualta.

Löydät opinnäytetyöt Edilexin Lakikirjastosta, ja niitä voi hakea kuten muitakin Edilexin aineistoja.

Opinnäytetyöt Edilexissä

Edilexissä julkaistujen oikeustieteellisten maisteritutkielmien arvosana on laudatur, eximia taikka 5 tai 4. Opinnäytetöiden välityksestä on sovittu oikeustieteen opiskelijoiden ainejärjestöjen tai ainejärjestöjen omistamien yritysten kanssa.

Palkkioksi maisteritutkielman julkaisusta Edilexissä saa ainejärjestön tai ainejärjestöjen omistaman yritysten kanssa tehdyn sopimuksen mukaan joko Edilex Peruspalvelun käyttöoikeuden määräajaksi tai Editan kustantaman juridisen digikirjan.

Jos haluat maisteritutkielmasi julkaistavaksi Edilexissä, ota yhteyttä johonkin seuraavista:

Julkaisemme Edilexissä myös valmiita, siististi taitettuja PDF-muotoisia väitöskirjoja ja lisensiaattitöitä, jotka on mahdollisesti aikaisemmin julkaistu painettuna. Ota yhteyttä Edilex-toimitukseen, niin voimme keskustella julkaisemisen ehdoista.

 

Lähetä meille palautetta.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.