Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Tiedota, kommentoi tai lähetä meille juttuvinkki

Muu

Edilex on kiinnostunut julkaisemaan myös kirjoituksia, joissa asianajaja tai muu oikeudenkäyntiasiamies tiedottaa tuoreesta oikeustapauksesta tai kommentoi tapausta, jossa hän on ollut mukana. Kommentoinnin tulee tapahtua omalla nimellä ja oma rooli esimerkiksi asiamiehenä tulee selvästi ilmoittaa. 

Lisäksi kirjoituksessa tulee selvittää yksilöintitiedoin (tuomioistuin, päätösnumero, diaarinumero), mistä asiassa on kysymys sekä selvittää, mitä tuomioistuin päätti. Kommentoinnin lisäksi myös vertailua muihin vastaaviin oikeustapauksiin voi esittää.

Edilex-toimitus päättää, julkaistaanko kyseinen kirjoitus ja sen, missä Edilexin osiossa ja missä muodossa se julkaistaan. Kyseeseen tulee esimerkiksi Vierashuone, jossa kirjoitukset voivat olla varsin lyhyitäkin ja kolumnityylisiä, sekä oikeustapauskommentit Edilexin Lakikirjastossa.

Toimitus ottaa vastaan myös vinkkejä mielenkiintoisista oikeustapauksista, niin hoidamme niiden uutisoinnin toimituksessa. 

Julkaise blogikirjoituksesi myös Edilexissä

Jääkö omilla verkkosivuillasi julkaisemasi blogi- tai muu kirjoitus vain harvojen tietoon? Edilex tavoittaa kymmenet tuhannet juridiikan käyttäjät, joten kun julkaiset kirjoituksen myös Edilexissä, saa kirjoituksesi entistä paremmin näkyvyyttä.   

Muunlaisesta kirjoittamisesta Edilexiin katso Kirjoita Edilexiin.

Ota yhteyttä Edilex-toimitukseen: toimitus.edilex@edita.fi

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.