Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Räätälöi ja järjestele oma Edilex-aineistosi muistilistalle

Edilexin käyttövinkki

Katso muut Edilexin käyttövinkit
 

Muistilistalle lisäämistäsi dokumenteista (ks. aiempi vinkki) voit kätevästi räätälöidä Edilexin sisällöistä juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat.

Muistilistan oletuskansioiden Suosikit ja Lue myöhemmin lisäksi voit luoda omia kansioita, joihin voit ryhmitellä Edilexin dokumentteja haluamallasi tavalla. Voit luoda kansion samalla, kun lisäät dokumentin muistilistalle. 

Uusi kansio muistilistalle

Kansiot voit järjestää joko aakkosjärjestykseen tai omaan järjestykseen raahaamalla niitä vasemmanpuoleisesta ikonista (kolme allekkaista viivaa). Oikeanpuoleisesta ruksista voit poistaa kansion.

Kansioiden järjestäminen muistilistalla

Kansion nimeä voit muuttaa jälkikäteenkin ja nimen yhteyteen voit myös lisätä lyhyen kuvaustekstin. Teksti voi sisältää linkkejä ulkoisille verkkosivuille, jotka avataan omaan selainikkunaansa. 

Kansion sisälle voit lisätä väliotsikoita, joiden alle voit järjestellä kansiossa olevat dokumentit raahaamalla niitä vasemmanpuoleisesta ikonista. Dokumentin voit poistaa kansiosta oikeanpuoleisesta ruksista.

Muistilistan kansioiden muokkaus

Dokumentit voit sijoittaa yhteen tai useampaan kansioon dokumentin perässä olevan muokkaus-ikonin avulla. 

Dokumentin lisääminen tai poistaminen kansiosta

Voit myös tarkastella ja järjestellä muistilistalla olevia dokumentteja erikseen kohdassa Kaikki dokumentit. Vasemmalla puolella näkyy Edilexin mukainen aineistotyyppi ja oikealla puolella kaikki dokumentit, jotka voi järjestää aineistoittain, aikajärjestykseen tai aakkosjärjestykseen.

Dokumentin lisääminen tai poistaminen kansiosta

Tutustu tarkemmin muistilistaan katsomalla Edilex-käyttökoulutuksen webinaaritallenne.

Lähetä meille palautetta.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.