Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Suomen johtava lakitietopalvelu uudistui

Muu

Edilex lanseerattiin vuonna 2001, jolloin se oli Suomen ensimmäinen koko lainsäädännön kattava, tilattava lakitietopalvelu. Toukokuussa 2013 Edilex avattiin täysin uudistettuna. Nyt tehty uudistus on palvelun historian laajin. 

Edilex on ollut uranuurtaja oikeusinformatiikan ja lakitiedon konsolidoinnin alueella. Kymmenistä aineistoista koostuva palvelu yhdistää keskeiset oikeuslähteet ja tausta-aineiston syvälliseksi ja käytännönläheiseksi juridisen tiedon kokonaisuudeksi. Edilexin sisällön toimittavat kokeneet juristit ja oikeusinformatiikan ammattilaiset sekä tietojärjestelmistä vastaavat IT-ammattilaiset.

Edilex on nopein ja kattavin tapa seurata lainsäädännön muutoksia ja kehitystä

Uudessa Edilexissä on raikas ja moderni ulkoasu, täysin uudistetut huippuluokan hakutoiminnot, Oma Edilexin muistilista usein tarvitsemillesi sisällöille sekä uusi personoitava Lakikanava-seurantapalvelu.

Edilexin tietokannassa on kaikkiaan lähes 9000 säädöstä. Suomen laajin ajantasainen säädöstietokanta on toimitettu erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin.  Lakitiedon nopea päivitysprosessi takaa tiedon ajantasaisuuden. Säädösten viitekortit päivitetään palveluun joka arkipäivä. Uudet ja ajantasaistetut säädökset julkaistaan Edilexissä kerran viikossa.

Edilex tuottaa lakitietoa monipuolisesti toimitettuna eri aihealueilta. Tutustu Edilex-palveluihin.

Täysin uudistetut hakutoiminnot ohjaavat käyttäjää löytämään helposti relevantit sisällöt

Edilexistä on kehitetty kokonaisuus, jossa relevantin tiedon löytäminen on helppoa. Hakutoiminnot voi halutessaan kohdistaa joko kaikkiin tai tiettyihin aineistoihin, ja käyttäjä näkee sivunavigaatiossa aiheeseen tai hakuun liittyvän tiedon palvelun muissa aineistoissa.

Kätevä hakurajaustoiminto ohjaa käyttäjää löytämään kaikki relevantit sisällöt - myös ne, mitä ei ehkä tule ajatelleeksikaan alkuperäisessä haussa.

Oma Edilex - muistilista ja Lakikanavan seurannan personointi

Aineistojen ja toimintojen kehitystyö on mahdollistanut myös uuden Lakikanavan luomisen. Lakikanava-seurantapalvelu tuo sähköpostiin juridiikan uutiset ja pitää ajan tasalla haluamissasi aihealueissa ja aineistoissa. Lakikanava korvaa entisen Uutispostin.

Oma Edilexissä käyttäjä voi valita Lakikanavan personoidun seurannan aineistot ja aihealueet sekä muuttaa valintoja tarpeiden mukaan. Muutokset tulevat heti voimaan. Oma Edilexissä voi tallentaa tärkeät sisällöt myös omalle muistilistalle.

Juridiset aikakauslehdet sähköisenä ainoana Suomessa

Edilexissä ilmestyvät kaikki kotimaiset juridiset aikakauslehdet, muun muassa Defensor Legis, JFT, Lakimies, Oikeus, Oikeustieto ja Ympäristöjuridiikka, sekä uutuutena Verotus-lehti. Lehtien vuosikerrat ovat aina käytössäsi artikkelikohtaisin hakutiedoin.

Edilex tarjoaa myös Lakikirjaston laajan kokoelman artikkeleita, kirjoituksia ja kirjoja. Artikkeleita on kaikkiaan noin 5000.

Edilex-käyttökoulutukset

Järjestämme maksuttomia koulutustilaisuuksia Edilexin käyttäjille ja palvelusta kiinnostuneille sekä räätälöityjä koulutuksia organisaatiolisenssiasiakkaille.

Edilex-toimitus
toimitus.edilex@edita.fi

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.