Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Direkt till fördraget

Ofullständiga sökkriterier

Överenskommelse mellan Republiken Finlands regering och Ryska federationens regering om samarbete och växelverkan i fråga om isbrytarassistans på Östersjön

Lag om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i överenskommelsen med Ryska federationens regering om samarbete och växelverkan i fråga om isbrytarassistans på Östersjön 6.2.2015/95 (FördrS 89/2015)

I enlighet med riksdagens beslut föšreskrivs:

1 §

De bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i den i Sankt Petersburg den 15 september 2014 mellan Republiken Finlands regering och Ryska federationens regering ingångna överenskommelsen om samarbete och växelverkan i fråga om isbrytarassistans på Östersjön gäller som lag sådana Finland har förbundit sig till dem.

2 §

I enlighet med bestämmelserna i överenskommelsen är kommunikationsministeriet den behöriga myndighet som ansvarar för fullgörandet av överenskommelsen och ansvarar för kontakterna med den behöriga myndigheten i Ryska federationen.

3 §

Om sättande i kraft av de övriga bestämmelserna i överenskommelsen och om ikraftträdandet av denna lag bestäms genom förordning av statsrådet.

Statsrådets förordning om sättande i kraft av överenskommelsen med Ryska federationen om samarbete och växelverkan i fråga om isbrytarassistans på Östersjön och om ikraftträdande av lagen om sättande i kraft av de bestämmelser i överenskommelsen som hör till området för lagstiftningen 30.12.2015/1743 (FördrS 90/2015)

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 3 § i lagen om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i överenskommelsen mellan Republiken Finlands regering och Ryska federationens reger...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.