Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Direkt till fördraget

Ofullständiga sökkriterier

Avtal mellan Republiken Finland och Republiken Kosovo om återtagande av personer som vistas olagligt i landet

Lag om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i avtalet med Kosovo om återtagande av personer som vistas olagligt i landet 17.5.2013/354 (FördrS 53/2013)

I enlighet med riksdagens beslut föreskrivs:

1 §

De bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i det i Pristina den 29 november 2011 mellan Republiken Finland och Republiken Kosovo ingångna avtalet om återtagande av personer som vistas olagligt i landet gäller som lag sådana Finland har förbundit sig till dem.

2 §

Om sättande i kraft av de övriga bestämmelserna i avtalet och om ikraftträdandet av denna lag bestäms genom förordning av statsrådet.

Statsrådets förordning om sättande i kraft av avtalet med Kosovo om återtagande av personer som vistas olagligt i landet och om ikraftträdande av lagen om sättande i kraft av de bestämmelser i avtalet som hör till området för lagstiftningen 13.6.2013/413 (FördrS 54/2013)

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 2 § i lagen om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i avtalet med Kosovo om återtagande av personer som vistas olagligt i landet (354/2013):

1 §

Avtalet mellan Republiken Finland och Republiken Kosovo om återtagande av personer som vistas olagligt i landet, vilket slöts i Pristina den 29 november 2011, träder i kraft den 28 juni 2013 så som därom har överenskommits.

Avtalet har godkänts av riksdagen den 23 april 2013 och av republikens president den 17 april 2013. Finland och Kosovo har meddelat varandra på diplomatisk väg att de konstitutionella villkoren för avtalets ikraftträdande har uppfyllts så att avtalet träder i kraft den 28 juni 2013....

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.