Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Direkt till fördraget

Ofullständiga sökkriterier

Avtal om flyg- och sjöräddningssamarbete i den arktiska regionen

Lag om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i avtalet om flyg- och sjöräddningssamarbete i den arktiska regionen 29.6.2012/412 (FördrS 2/2013)

I enlighet med riksdagens beslut föreskrivs:

1 §

De bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i det i Nuuk den 12 maj 2011 ingångna avtalet om flyg- och sjöräddningssamarbete i den arktiska regionen gäller som lag sådana Finland har förbundit sig till dem.

2 §

Om sättande i kraft av de övriga bestämmelserna i avtalet och om ikraftträdandet av denna lag bestäms genom förordning av statsrådet.

Statsrådets förordning om sättande i kraft av avtalet om flyg- och sjöräddningssamarbete i den arktiska regionen och om ikraftträdande av lagen om sättande i kraft av de bestämmelser i avtalet som hör till området för lagstiftningen 17.1.2013/17 (FördrS 3/2013)

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 2 § i lagen om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i avtalet om flyg- och sjöräddningssamarbete i den arktiska regionen (412/2012):

1 §

Det i Nuuk den 12 maj 2011 ingångna avtalet om flyg- och sjöräddningssamarbete i den arktiska regionen träder i kraft den 19 januari 2013 så som därom har överenskommits.

Avtalet har godkänts av riksdagen den 12 juni 2012 och av republikens president den 29 juni 2012. Godkännandeinstrumentet har deponerats hos regeringen i Kanada den 13 augusti 2012.

2 §

De bestämmelser i avtalet som inte hör till området för lagstiftningen är i kraft som förordning.

3 §

Lagen om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i avtalet om flyg- och sjöräddningssamarbete i den arktiska reg...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.