Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Direkt till fördraget

Ofullständiga sökkriterier

Ändringar i gränslinjen som konstaterats vid 2000 års översyn av riksgränsen mellan Finland och Norge

Republikens presidents förordning om ikraftträdande av de ändringar av gränslinjen som konstaterats vid 2000 års översyn av riksgränsen mellan Finland och Norge 24.1.2003/40 (FördrS 3/2003)

I enlighet med republikens presidents beslut, tillkommet på föredragning av utrikesministern, föreskrivs:

1 §

De ändringar av gränslinjens sträckning, vilka förutsätts i de i Oslo den 18 december 2001 undertecknade slutdokumenten över den år 2000 verkställda översynen av riksgränsen mellan Finland och Norge, till vilka riksdagen gett sitt samtycke den 19 november 2002 och vilka godkänts av republikens president den 3 december 2002 och beträffande vilka noterna om deras godkännande utväxlats den 19 december 2002, träder i kraft den 1 februari 2003 så som därom har överenskommits.

2 §

De till gränsöversynen anknutna dokumenten och kartorna finns till påseende och kan erhållas hos lantmäteriverket, som även lämnar upplysningar om dem på finska och svenska.

3 §

Denna förordning träder ikraft den 1 februari 2003.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.