Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Direkt till fördraget

Ofullständiga sökkriterier

Konvention som utarbetats på grundval av artikel K.3 i fördraget om Europeiska unionen, om användning av informationsteknologi för tulländamål

Lag om godkännande av vissa bestämmelser i konventionen om användning av informationsteknologi för tulländamål och det därtill anslutna protokollet samt avtalet om provisorisk tillämpning mellan vissa av Europeiska unionens medlemsstater av konventionen om användning av informationsteknologi för tulländamål 30.12.1998/871 v. 2000 (FördrS 56/2000)

I enlighet med riksdagens beslut föreskrivs:

1 §

Bestämmelserna i den i Bryssel den 26 juli 1995 ingångna konventionen som utarbetats på grundval av artikel K.3 i Fördraget om Europeiska unionen, om användning av informationsteknologi för tulländamål, och det den 29 november 1996 upprättade protokollet om förhandsavgörande av Europeiska gemenskapernas domstol angående tolkningen av konventionen är, för så vitt de hör till området för lagstiftningen, i kraft såsom därom har överenskommits.

2 §

Bestämmelserna i det i Bryssel den 26 juli 1995 ingångna avtalet om provisorisk tilllämpning mellan vissa av Europeiska unionens medlemsstater av konventionen som utarbetats på grundval av artikel K.3 i Fördraget 001 Europeiska unionen, 0111 användning av informationsteknologi för tulländamål är, för så vitt de hör till området för lagstiftningen, i kraft såsom därom har överenskommits.

3 §

Om ikraftträdande av denna lag bestäms genom förordning.

Genom förordning kan bestämmas att 1 och 2 § i denna lag träder i kraft vid olika tidpunkter om detta förutsätts enligt de internationella bestämmelsema om ikraftträdandet av de fördrag som anges i nämnda paragrafer.

Republikens presidents förordning om ikraftträdande av avtalet om provisori...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.