Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Oikeus

Oikeus-lehteä julkaisevat Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry ja Oikeus- ja yhteiskuntatieteellinen yhdistys ry (OYY). Lehti on ilmestynyt vuodesta 1973 lähtien. Oikeus-lehdessä on tieteellisiä artikkeleita, kirja-arvioita ja katsauksia oikeuden alan tapahtumista.

Lehden "Oikeudellista elämää" -palstalla  arvioidaan kriittisesti ja nasevasti oikeudellisen maailman tapahtumia ja lieveilmiöitä. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Oikeus Edilexissä

Oikeuden Edilex-versio sisältää lehdet numerosta 3/2000 alkaen. Uudet numerot ilmestyvät Edilexissä samaan aikaan lehden paperiversion kanssa.

Edilex Peruspalvelun, Edilex EHS:n ja Edilex Verotuksen tilaukseen sisältyvät lehden 18 kuukautta vanhemmat numerot. Lehden uudet numerot voi tilata erillisellä tilauksella.

Tilaus on Demlan ja OYY:n henkilöjäsenille maksuton.

Tilaaminen

Edilex Oikeus-lehden voi tilata palvelussa olevalla tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta. Tutustu Edilexin palveluihin, lisensseihin ja hintatietoihin.

Jos olet julkaisijayhdistyksen jäsen merkitse tilauslomakkeeseen käyttäjämääräksi 1 ja kirjoita lisätietokenttään olevasi yhdistyksen jäsen. Tilauksestasi lähetetään tieto yhdistykselle, joka varmistaa jäsenyyden voimassaolon. Käyttöoikeus tulee voimaan kolmen päivän sisällä.

Käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöoikeus on vain tilauksen tehneellä henkilöllä.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.