Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Liikejuridiikka

Liikejuridiikka on kolme kertaa vuodessa ilmestyvä yritysjuridiikan aikakausjulkaisu. Lehti sisältää laajoja artikkeleita sekä katsauksia ja oikeustapauskommentteja liike-elämän juridiikan ajankohtaisista teemoista.

Kirjoituksia julkaistaan mm. yhtiö- ja sopimusoikeudesta, rahoituksesta ja vakuuksista, riidanratkaisusta sekä verotuksesta ja työoikeudesta. Julkaisuun kirjoittavat Suomen arvostetuimmat yritysjuridiikan asiantuntijat sekä akateemisesta maailmasta että liike-elämästä.

Liikejuridiikan päätoimittaja on yliopistonlehtori Petra Hietanen-Kunwald Aalto-yliopistosta. Lehden toimituskunnassa on asiantuntijoita oikeustieteellisistä tiedekunnista ja muista yliopistoista, joissa on oikeustieteen opetusta. Liikejuridiikka-lehden julkaisija on Kauppakamari.

Liikejuridiikka-lehti Edilexissä

Liikejuridiikka on saatavana Edilexistä ensimmäisestä numerosta 1/2015 lähtien. Uudet numerot ilmestyvät samaan aikaan paperiversion kanssa. Lehtiarkisto on lehden vuosikertatilaajien käytettävissä.

Tilaaminen

Liikejuridiikka-lehden voi tilata palvelussa olevalla tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta. Tutustu Edilexin palveluihin, lisensseihin ja hintatietoihin. Käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöoikeus on vain tilauksen tehneellä henkilöllä.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa:

Sähköposti asiakaspalvelu.edilex@edita.fi
Puhelin 020 450 2040 (ark. 9–16)

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.