Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Liikejuridiikka

Liikejuridiikka on Kauppakamarin julkaisema oikeustieteellinen aikakausjulkaisu, jonka kohdealueena on liikejuridiikka laajasti ymmärrettynä. Lehti kuuluu Julkaisufoorumin JUFO 1 -luokitukseen ja sille on myönnetty Tieteellisten seurain valtuuskunnan vertaisarviointitunnus 20.12.2023 alkaen.

Liikejuridiikka ilmestyy kolme kertaa vuodessa.

Liikejuridiikassa julkaistaan sekä referee-artikkeleita että muita kirjoituksia, kuten oikeustapauskommentteja, kirja-arvosteluita, katsauksia tuleviin lainsäädäntöhankkeisiin ja vastaväittäjän lausuntoja. Kirjoituksia julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Liikejuridiikka-lehti Edilexissä

Uudet numerot ilmestyvät Edilexissä lehden julkaisuaikataulun mukaisesti.

Uudet lehdet julkaistaan sekä koko lehden käsittävänä pdf-tiedostona että artikkeleittain. Artikkelit on linkitetty niiden sisällöstä riippuen säädöksiin ja niiden pykäliin sekä oikeustapauksiin. Vastaavasti artikkelien viitekorteilta löytyvät artikkelien sisällöstä riippuen säädöksiin, säännöksiin, oikeustapauksiin ja muihin Edilexistä löytyviin juridisiin aineistoihin. Käytössäsi ovat myös Edilexin monipuoliset hakutoiminnot.

Liikejuridiikka on saatavana Edilexistä ensimmäisestä numerosta 1/2015 lähtien. Lehtiarkisto on lehden vuosikertatilaajien käytettävissä.

Tilaaminen

Liikejuridiikka-lehden voi tilata palvelussa olevalla tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta. Tutustu Edilexin palveluihin, lisensseihin ja hintatietoihin. Käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöoikeus on vain tilauksen tehneellä henkilöllä.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.