Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Tietoa Lakikirjoista ja seurantapalvelusta

Editan monipuoliset ja hyvin toimitetut Lakikirjat sisältävät kaikki keskeiset säädökset. Lakikirjojen selkeä oikeudenalajaottelu perustuu Edilexin systematiikkaan, joten Lakikirjat ja Edilex toimivat yhdessä.

Kirjoissa on runsaasti oikeustapauslyhennelmiä, huomautuksia ja viittauksia muihin säädöksiin, juridiseen kirjallisuuteen ja oikeustapauksiin. Tiedonhakua helpottavat kattavat asia-, säädös- ja oikeustapaushakemistot.

Edilexin käyttäjänä saat Lakikirjat edullisesti Edilex-asiakkaan etuhintaan.

Sähköinen säädösmuutosten seurantapalvelu

Lakikirjat pysyvät aina ajan tasalla, sillä kirjojen hintaan kuuluu Edilexin sähköinen säädösmuutosten seurantapalvelu www.edilex.fi/lakikirja. Kansallisen lainsäädännön muutokset päivitetään palveluun viikoittain, EU-lainsäädännön ja valtiosopimusten muutokset kuukausittain. Säädösmuutokset voit tarkistaa kirjautumatta Edilexiin.

Lakikirja - Yksityis-, rikos- ja prosessioikeus

Lakikirja sisältää keskeisen yksityis-, rikos- ja prosessioikeuden lainsäädännön sekä tärkeitä säädöksiä muilta oikeudenaloilta, kuten yleishallinto-oikeudesta ja työ- ja virkasuhteista. Kansallisen lainsäädännön lisäksi kirjassa on myös valtiosopimuksia ja EU-säädöksiä. Lakikirja sisältää toimituksellisia huomautuksia, kuten viittauksia kansallisiin ja EU-säädöksiin sekä lyhennelmiä korkeimman oikeuden, korkeimman hallinto-oikeuden ja hovioikeuksien ratkaisuista. Tutustu verkkokaupassa.

Lakikirja - Julkisoikeus

Julkisoikeuden lakikirja sisältää keskeisen valtio- ja hallinto-oikeuden lainsäädännön sekä tärkeitä säädöksiä ympäristö-, työ- ja sosiaalioikeudesta. Lakikirja sisältää toimituksellisia huomautuksia, kuten viittauksia kansallisiin ja EU-säädöksiin sekä lyhennelmiä korkeimman oikeuden, korkeimman hallinto-oikeuden ja hallinto-oikeuksien ratkaisuista. Tutustu verkkokaupassa.

Tilaukset

Edilex-asiakkaan etuhinnan saat tekemällä tilauksen asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu.lakitieto@edita.fi tai puhelimitse 020 450 05.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.