Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus kiinteistötoimitusmaksusta 20.12.2012/1058

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 19.2.2014/140, joka on voimassa 1.3.2014 alkaen.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään kiinteistötoimitusmaksusta annetun lain (558/1995) 4 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1434/2001:

1 §

Soveltamisala ja määritelmät

Tätä asetusta sovelletaan kiinteistötoimitusmaksusta annetun lain (558/1995) 1 §:ssä tarkoitetuista toimituksista, toimenpiteistä ja tehtävistä perittäviin työkorvauksiin ja toimituskorvauksiin sekä kiinteistötoimitusmaksun määräämisperusteisiin.

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) kiinteähintaisella toimituksella toimitusta tai toimenpidettä, josta kiinteistötoimitusmaksu määrätään toimituskorvauksena;

2) aikaveloitteisella toimituksella toimitusta tai toimenpidettä, josta kiinteistötoimitusmaksu määrätään työkorvauksena.

2 §

Työkorvauksen tuntihinta kiinteistötoimituksessa

Työkorvaus kiinteistötoimituksesta määrätään osatehtävittäin eri osatehtäviin käytettyjen työaikojen perusteella käyttämällä 80 euron tuntihintaa. Työkorvauksen perusteena oleva työaika määrätään puolen tunnin tarkkuudella pyöristäen seuraavaan täyteen tai puoleen tuntiin. Osatehtävät ovat:

1) toimituksen valmistelu ja asiakirjojen valmistaminen,

2) toimituskokous,

3) toimituksen maastotyöt,

4) jaon suunnittelu,

5) arviointi- ja korvauskäsittely.

Toimituksen yhteydessä suoritetun aikaveloitteisen toimituksen työkorvauksen määräämisessä käytetään tuntihintana 80 euroa liitteenä olevaa maksutaulukkoa 1 ja 1 momentissa olevaa pyöristyssääntöä soveltaen.

3 §

Kiinteistöto...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.