Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskuksesta CIMOsta 30.12.2008/1118

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus kumoutuu 1.1.2017. Ks. L 564/2016 8 §.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty opetusministeriön esittelystä, säädetään Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskuksesta CIMOsta 19 päivänä joulukuuta 2008 annetun lain (951/2008) 8 §:n nojalla:

1 §

Johtaja

Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskuksen CIMOn johtajan kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys kansainvälisiin asioihin sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja -kokemus. Johtajan virka täytetään toistaiseksi tai enintään viiden vuoden määräajaksi.

2 §

Johtajan tehtävät

Johtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää CIMOn toimintaa ja vastata sille asetettujen tulostavoitteiden saavuttamisesta. Johtaja vastaa siitä, että CIMOn tehtävät hoidetaan tehokkaasti, taloudellisesti ja tuloksellisesti.

3 §

Henkilöstön nimittäminen ja ottaminen

CIMOn johtajan nimittää opetusministeriö. Johtajan sijaisen määrää opetusministeriö. CIMOn muun henkilökunnan nimittää virkaan tai ottaa työsopimussuhteeseen johtaja.

4 §

Virkavapauden myöntäminen

Virkavapauden CIMOn johtajalle myöntää opetusministeriö.

Virkavapauden muulle kuin johtajalle myöntää johtaja.

5 §

Neuvottelukunta

CIMOlla on strategista suunnittelua tukeva neuvottelukunta, johon kuuluu puheenjohtajana CIMOn johtaja sekä vähintään kuusi ja enintään kymmenen muuta jäsentä, joista yksi on henkilöstön keskuudestaan valitsema henkilö. Opetusministeriö nimeää neuvottelukunnan muut jäsenet määräajaksi, kuitenkin enintään neljäk...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.