Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus työntekijän työeläkevakuutusmaksun ja palkansaajan työttömyysvakuutusmaksun huomioon ottamisesta tapaturmavakuutuslain perusteella maksettavissa päivärahoissa 22.12.2006/1410

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään työntekijän työeläkevakuutusmaksun ja palkansaajan työttömyysvakuutusmaksun huomioon ottamisesta eräissä päivärahoissa 22 päivänä joulukuuta 2006 annetun lain (1232/2006) 2 §:n nojalla:

1 §

Sen estämättä, mitä tapaturmavakuutuslaissa (608/1948) säädetään, vuodelle 2007 maksettavan päivärahan määrästä vähennetään työntekijämaksuja vastaavana osuutena 4,88 prosenttia, ei kuitenkaan työnantajalle korvausta suoritettaessa.

2 §

Siltä osin kuin päiväraha perustuu yrittäjätyötuloihin ei 1 §:ssä tarkoitettua vähennystä kuitenkaan tehdä.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2007.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.