Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus toimivaltaisen eläkelaitoksen määräytymisestä 28.12.2006/1399

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2012 alkaen. Ks. L valtion eläkelain muuttamisesta 1178/2011.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty valtiovarainministeriön esittelystä, säädetään 22 päivänä joulukuuta 2006 annetun valtion eläkelain (1295/2006) 114 §:n 3 momentin nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa annetaan valtion eläkelakia (1295/2006) täydentävät säännökset valtion eläkelain 109 §:ssä tarkoitetun viimeisen eläkelaitoksen määräytymisestä.

2 §

Toimivaltainen viimeinen eläkelaitos

Jos työntekijälle oli viimeksi ennen eläketapahtumaa järjestetty samanaikaisesti sekä valtion eläkelain että valtion eläkelain 109 §:n 1 momentissa tarkoitetun muun eläkelain mukainen eläketurva, valtion eläkelain 109 §:ssä tarkoitettu viimeinen eläkelaitos on se eläkelaitos, joka on järjestänyt eläketurvan ensiksi alkaneesta työ- tai virkasuhteesta taikka yrittäjätoiminnasta. Jos edellä tarkoitetut työ- tai virkasuhteet taikka yrittäjätoiminta ovat alkaneet samanaikaisesti eikä työntekijällä tällöin ole kunnallisen eläkelain mukaista palvelua, viimeinen eläkelaitos on Valtiokonttori. Kuitenkin jos työntekijälle oli viimeksi ennen eläketapahtumaa järjestetty samanaikaisesti sekä yksityisten alojen eläkelain että valtion eläkelain mukainen eläketurva, viimeinen eläkelaitos on Valtiokonttori, jos työkyvyttömyyseläkettä määrättäessä ei oteta huomioon tulevaa aikaa ja työntekijä tulee työkyvyttömäksi valtion palveluksen jatkuessa.

Jos eläkettä määrättäessä otetaan huomioon tuleva aika ja työntekijän eläketurva oli eläketapah...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.