Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus Luotsausliikelaitoksen luotsausmaksusta 21.12.2006/1396

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty liikenne- ja viestintäministeriön esittelystä, säädetään Luotsausliikelaitoksesta 20 päivänä marraskuuta 2003 annetun lain (938/2003) 4 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Perusmaksu

Luotsausliikelaitos perii luotsattavalta alukselta Luotsausliikelaitoksesta annetun lain (938/2003) 4 §:n 1 momentissa tarkoitetun kiinteän yksikköhintaan perustuvan maksun. Perusmaksu määräytyy liitteessä 1 olevan maksutaulukon mukaisesti.

Saimaan kanavalla ja Saimaan vesistöalueella peritään alennettuun yksikköhintaan perustuvaa perusmaksua liitteenä 2 olevan maksutaulukon mukaisesti.

2 §

Perusmaksun korotus

Kun kaksi luotsia joko säännösten mukaisesti tai pyynnöstä toimittaa luotsauksen, kannetaan perusmaksu 50 prosentilla korotettuna.

3 §

Alusyhdistelmän ja tukkilautan perusmaksu

Hinaajasta, puskijasta, hinattavasta tai puskettavasta aluksesta tai laitteesta samoin kuin työntökytkyeestä kannetaan perusmaksu yhdistelmän yhteenlasketun vetoisuuden mukaan.

Tukkilautan perusmaksu määrätään siten, että vetoisuutena pidetään puolta kiintokuutiometrimäärästä.

4 §

Odotusmaksu

Jos luotsi on saapunut alukseen kutsusta, mutta luotsaus ei ala tunnin kuluessa hänen saapumisestaan, peritään alukselta odotusmaksu jokaiselta mainitun tunnin ylittävältä alkavalta tunnilta, kunnes luotsaus alkaa tai luotsi poistuu alukselta.

Jos luotsi kutsusta on saapunut määräaikana sovittuun paikkaan odottamaan alusta, mutta alus ei ole saapunut kahden tunnin kuluessa, peritään alukselta odotusmaksu jokaiselta main...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.