Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Opetusministeriön asetus Valtion elokuvatarkastamon ja elokuvalautakunnan suoritteiden maksullisuudesta 7.12.2006/1235

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Opetusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 21 päivänä helmikuuta 1992 annetun valtion maksuperustelain (150/1992) 8 §:n ja kuvaohjelmien tarkastamisesta 25 päivänä elokuuta 2000 annetun lain (775/2000) 21 §:n nojalla, sellaisena kuin niistä edellinen on laissa 348/1994:

1 §

Kuvaohjelmien tarkastamisesta annetun lain (775/2000) 21 §:ssä tarkoitetusta Valtion elokuvatarkastamon suorittamasta kuvaohjelman tarkastamisesta peritään maksu. Maksun suuruus on 2 euroa kutakin ohjelman alkavaa minuuttia kohden neljän ensimmäisen tunnin ajalta ja sen ylittävältä ajalta 1,50 euroa kutakin ohjelman alkavaa minuuttia kohden. Maksu on kuitenkin vähintään 36 euroa.

Sen estämättä, mitä 1 momentissa säädetään, vuorovaikutteisen kuvaohjelman tarkastamisesta peritään 67,30 euron maksu ja, jos ohjelman tarkastus kestää enemmän kuin puoli tuntia, jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta lisäksi 25,30 euroa. Maksu on kuitenkin enintään 337 euroa ohjelmalta.

Jos tarkastusviranomaisella ei ole sellaisia laitteita, joilla kuvaohjelman tarkastaminen voidaan suorittaa, ja tarkastuksessa käytetään hakijan laitteita, 1 ja 2 momentissa tarkoitetusta maksusta vähennetään kolmannes.

2 §

Kuvaohjelmien tarkastamisesta annetun lain 6 §:ssä tarkoitetusta luvasta esittää kuvaohjelma 18 vuotta nuoremmille ilman ennakkotarkastusta peritään kiinteä maksu, jonka suuruus on 143 euroa.

3 §

Valtion maksuperustelain (150/1992) 7 §:n 1 momentissa tarkoitettuja muita suoritteita, jotka Valtion elokuvatarkastamo hinnoittelee liiketaloude...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.