Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Kauppa- ja teollisuusministeriön asetus Matkailun edistämiskeskuksen maksullisista suoritteista 29.11.2006/1077

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Kauppa- ja teollisuusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 21 päivänä helmikuuta 1992 annetun valtion maksuperustelain (150/1992) 8 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 348/1994 ja lisätään asetukseen uusi 1 a § seuraavasti.

1 §

Maksulliset liiketaloudelliset suoritteet

Valtion maksuperustelain 7 §:ssä tarkoitettuja muita suoritteita, jotka matkailun edistämiskeskus hinnoittelee liiketaloudellisin perustein, ovat tilauksesta tai muusta toimeksiannosta tuotetut:

1) asiantuntija-, konsulttipalvelut ja suunnittelupalvelut;

2) julkaisut, tutkimukset, selvitykset ja kustannuspalvelut lukuun ottamatta tapauksia, jolloin suoritteet välittömästi tukevat matkailun edistämiskeskuksen maksutonta toimintaa;

3) tietopalvelut;

4) koulutus- ja seminaaritilaisuudet;

5) henkilöstön käyttö virkatehtäviin hallinnon ulkopuolisissa koulutus-, suunnittelu- tai muissa asiantuntijatehtävissä lukuun ottamatta tapauksia, joissa se välittömästi tukee matkailun edistämiskeskuksen maksutonta toimintaa;

6) toimitilojen ja laitteiden käyttö sekä virasto- ja toimistopalvelut ulkopuolisille; ja

7) muut matkailun edistämiskeskuksen toimialaan kuuluvat palvelut.

Lisäksi liiketaloudellisin perustein hinnoiteltavia suoritteita ovat kampanjajulkaisujen ilmoitusmyynti sekä palvelut, joita matkailun edistämiskeskus tuottaa tilauksesta tai muusta toimeksiannosta yhteisrahoitteisten messujen ja kampanjoiden yhteydessä niihin osallistuville.

1 a §

Erinäiset suoritteet

Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lai...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.