Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ulkoasiainministeriön asetus ulkomaanedustuksen korvauksista 29.9.2006/854

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Ulkoasiainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään ulkomaanedustuksen korvauksista 29 päivänä kesäkuuta 2006 annetun lain (596/2006) nojalla:

1 luku

Paikalliskorotus

1 §

Paikalliskorotuksen perusarvot, virkanimikkeiden rinnastukset ja asemapaikkojen kalleuskertoimet

Paikalliskorotuksen perusarvot, virkanimikkeiden rinnastukset ja asemapaikkojen kalleuskertoimet ovat tämän asetuksen liitteinä 1―3.

2 §

Puoliso- ja lapsikorotus

Paikalliskorotuksen puolisokorotus on 20 prosenttia edustuston päällikön (vaativuustaso 1―3) paikalliskorotuksesta liitteen 1 ensimmäisen taulukon kuuden ensimmäisen rivin viroissa sekä palkkausryhmissä I―VI ja 20 prosenttia väliaikaisen asiainhoitajan paikalliskorotuksesta muussa tapauksessa.

Paikalliskorotuksen lapsikorotus on 12,5 prosenttia avustajan paikalliskorotuksesta.

3 §

Edustuston päällikön sijaisen paikalliskorotus

Kun virkamies on määrätty edustuston päällikön sijaiseksi tai väliaikaiseksi edustuston johtavaksi virkamieheksi, hänen paikalliskorotukseensa maksetaan tältä ajalta lisäys, jonka suuruus on 25 prosenttia asemapaikalla maksettavasta edustuston päällikön (vaativuustaso 4―6) paikalliskorotuksesta.

4 §

Paikallis-, puoliso- ja lapsikorotuksen maksaminen

Puolisokorotusta maksetaan siitä lukien, kun puoliso on virkamiehen toimikauden alkaessa tai sen jälkeen saapunut asemapaikalle.

Jos puoliso on väliaikaisesti poissa asemapaikalta, ulkomaanedustuksen korvauksista annetun lain (596/2006) 4 §:n 5 momentissa tarkoitettu vuoden määräaika alkaa siitä päivästä, kun p...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.