Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus rautatieliikenteen aikataulukaudesta ja ratakapasiteetin hakemisesta 31.8.2006/751

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty liikenne- ja viestintäministeriön esittelystä, säädetään 29 päivänä kesäkuuta 2006 annetun rautatielain (555/2006) 18 §:n 1 ja 2 momentin ja 23 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Aikataulukausi

Rautatielain (555/2006) 18 §:n 1 momentissa tarkoitettu rautatieliikenteen aikataulukausi alkaa kunakin vuonna joulukuun toisena viikonvaihteena lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 00.00 ja päättyy seuraavana vuonna vastaavana aikana.

2 §

Säännöllisen liikenteen ratakapasiteetin muutokset aikataulukauden aikana

Ratahallintokeskus voi muuttaa säännöllisen liikenteen ratakapasiteetin jakamisesta antamiaan päätöksiä siten, että muutokset voivat tulla voimaan:

1) aikataulukauden alkaessa;

2) perusopetuslain (628/1998) 23 §:n 2 momentin nojalla säädettävän lukuvuoden koulutyön päättymistä seuraavana viikonvaihteena lauantain ja sunnuntain välisenä yönä; sekä

3) Ratahallintokeskuksen erityisistä syistä päättäminä muina ajankohtina.

Ratahallintokeskuksen 1 momentin 3 kohdan perusteella tekemät päätökset on julkaistava Ratahallintokeskuksen määräyskokoelmassa.

3 §

Säännöllisen liikenteen ratakapasiteetin hakeminen ja sitä koskeva päätös

Ratakapasiteetin hakijan on haettava ratakapasiteettia Ratahallintokeskukselta 1 §:ssä tarkoitettua aikataulukautta varten aikaisintaan 12 ja viimeistään kahdeksan kuukautta ennen aikataulukauden voimaantuloa.

Ratakapasiteetin hakijan on haettava ratakapasiteettia Ratahallintokeskukselta 2 §:ssä tarkoitettua muutosta varten v...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.