Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus ehdonalaisen vapauden valvonnasta 21.6.2006/511

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 19.12.2013/1077, joka on voimassa 1.1.2014 alkaen.

Rikosseuraamusviraston ja Kriminaalihuoltolaitoksen tehtävät ovat siirtyneet Rikosseuraamuslaitokselle, ks. L Rikosseuraamuslaitoksesta 953/2009 14 §.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty oikeusministeriön esittelystä, säädetään ehdonalaisen vapauden valvonnasta 23 päivänä syyskuuta 2005 annetun lain (782/2005) 13 §:n ja 23 päivänä syyskuuta 2005 annetun vankeuslain (767/2005) 21 luvun 3 §:n nojalla:

1 §

Valvontaan asettaminen

Kriminaalihuoltolaitoksen on, saatuaan vankilan johtajalta ilmoituksen päätöksestä asettaa ehdonalaisesti vapautuva valvontaan, viipymättä ilmoitettava vankilan johtajalle virkamies, joka on määrätty valvojan tehtävään.

Vankilan on valvontapäätöksestään ilmoittaessaan toimitettava Kriminaalihuoltolaitokselle valvontaan asetettua koskeva vankeuslain (767/2005) 4 luvun 6 §:n tarkoittama rangaistusajan suunnitelma.

2 §

Valvonnan täytäntöönpanoasiakirjat

Kriminaalihuoltolaitoksen aluetoimisto tallentaa valvonnan toimeenpanokirjaan vankeudesta annetun valtioneuvoston asetuksen (509/2006) 82 §:n 2 momentissa tarkoitetun valvontakirjan tiedot.

3 §

Valvontasuunnitelma

Ennen valvontaan asetetun vangin vapauttamista Kriminaalihuoltolaitoksen aluetoimiston on laadittava yhteistyössä vangin kanssa rangaistusajan suunnitelmaan perustuva ja sen tavoitteiden mukainen valvontasuunnitelma. Yhteistyössä kunnan kanssa on huolehdittava siitä, että valvontasuunnitelma tukee kunnassa mahdollisesti la...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.