Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus vuoden 2005 maatalouden tulvavahinkokorvausten maksamisesta 21.6.2006/508

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2014 alkaen, ks. L poikkeuksellisten tulvien aiheuttamien vahinkojen korvaamisesta annetun lain kumoamisesta 1001/2011.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään poikkeuksellisten tulvien aiheuttamien vahinkojen korvaamisesta 18 päivänä maaliskuuta 1983 annetun lain (284/1983) 4 ja 5 §:n nojalla, sellaisena kuin ne ovat laissa 92/1995:

1 §

Soveltamisala

Tämä asetus koskee poikkeuksellisten tulvien aiheuttamien vahinkojen korvaamisesta annetun lain (284/1983 muutoksineen), jäljempänä tulvalaki, perusteella maksettavia korvauksia siltä osin kuin on kysymys puutarhatuotteille, korjatulle sadolle ja puustolle sekä kylvämättä jäämisen takia vuoden 2005 tulvista aiheutuneista vahingoista.

2 §

Korvausprosentti

Tämän asetuksen nojalla korvattavien kohteiden osalta korvaus on 60 prosenttia vahingoista, jotka ovat tulvalain korvausperusteiden mukaisia.

3 §

Korvausmäärärahat

Poikkeuksellisten tulvien aiheuttamien vahinkojen perusteella maksettaviin 1 §:ssä tarkoitettuihin korvauksiin käytetään momentilla 30.50.48 talousarviossa vuodelle 2006 käytettävissä olevasta määrärahasta enintään liitteessä 1 mainitut kuntakohtaiset määrärahat.

4 §

Yksikköhinnat ja normisadot

Puutarhavahinkojen korvaamisessa käytettävien yksikköhintojen ja normisatojen osalta sovelletaan, mitä vuoden 2004 maatalouden tulvavahinkokorvausten maksamisesta annetun maa- ja metsätalousministeriön asetuksen (422/2005) 4 §:ssä säädetään. Lisäksi ruokohelven yksikköhi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.