Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus luonnonhaittakorvaukseen ja maatalouden ympäristötukeen varattujen määrärahojen kohdentamisesta vuoden 2006 haussa 11.1.2006/14

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Euroopan yhteisön yhteisen maatalouspolitiikan täytäntöönpanosta 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1100/1994) 11 §:n, sellaisena kuin se on laissa 273/2003, ja 12 päivänä maaliskuuta 1999 annetun maaseutuelinkeinojen rahoituslain (329/1999) 64 §:n 3 momentin, sellaisena kuin se on laissa 44/2000, nojalla:

1 §

Vuonna 2006 annettavat uudet luonnonhaittakorvaussitoumukset

Uuden luonnonhaittakorvaussitoumuksen voi vuonna 2006 antaa hakija, jolla ei ole voimassa olevaa kyseistä sitoumusta. Vuonna 2001 kyseiseen tukeen sitoutunut viljelijä voi kuitenkin antaa uuden sitoumuksen vuonna 2006 peltoalaan perustuvien tukien hakuaikana. Hakija, joka on luopunut vuonna 2000 tai sen jälkeen antamastaan sitoumuksesta kolmen vuoden voimassaolon jälkeen muusta kuin ylivoimaisesta esteestä johtuen, ei voi antaa uutta sitoumusta.

Vuonna 2006 annettavaan sitoumukseen sisällytettävän pellon on oltava sellaista peltoa, joka on ollut vuonna 2005 tukikelpoista luonnonhaittakorvauksen osalta tai jota ei voimassa olevien luonnonhaittakorvausta koskevien säännösten mukaisesti lueta pinta-alan kasvamisiin.

2 §

Vuonna 2006 annettavat uudet ympäristötukisitoumukset

Uuden maatalouden ympäristötuen perus- ja lisätoimenpiteiden kasvinviljelytilaa koskevan sitoumuksen voi vuonna 2006 antaa hakija, jolla ei ole voimassa olevaa perus- ja lisätoimenpiteitä koskevaa sitoumusta. Viljelijä, joka on sitou...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.