Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus mehiläisten esikotelomädän vuoksi Nivalan kaupunkiin perustettavasta rajoitusalueesta 15.12.2004/1120

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 18 päivänä tammikuuta 1980 annetun eläintautilain (55/1980) 13 §:n 2 momentin ja eläintautien vastustamisesta eläinten kuljetuksessa 22 päivänä joulukuuta 1994 annetun asetuksen (1363/1994) 9 §:n nojalla, sellaisena kuin niistä edellinen on laissa 424/1994:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään Nivalan kaupungissa todetun mehiläisten esikotelomädän vuoksi perustettavasta rajoitusalueesta.

2 §

Rajoitusalue

Rajoitusalue kattaa liitteessä olevaan karttaan merkityn alueen.

3 §

Rajoitusaluetta koskevat määräykset

Rajoitusalueella noudatettavista rajoituksista säädetään mehiläisten esikotelomädän vastustamisesta 4 päivänä joulukuuta 1996 annetussa maa- ja metsätalousministeriön päätöksessä 2/EEO/1996.

4 §

Poikkeukset rajoituksista

Maa- ja metsätalousministeriön elintarvike- ja terveysosasto voi erityisesti perustellusta syystä myöntää yksittäistapauksessa luvan poiketa rajoitusalueella 3 §:ssä tarkoitetun päätöksen mukaisista määräyksistä.

5 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2005.

Kartta PDF-tiedostona.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.