Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus tuoreiden hedelmien, marjojen ja vihannesten kaupan pitämistä koskevien vaatimusten noudattamisen valvonnasta 10.2.2004/111

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 24.9.2009/720.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Euroopan yhteisön yhteisen maatalouspolitiikan täytäntöönpanosta 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1100/1994) 2 §:n 2 momentin sekä 11 §:n 2 ja 3 momentin nojalla, sellaisina kuin ne ovat laissa 273/2003:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan hedelmä- ja vihannesalan yhteisestä markkinajärjestelystä annetussa neuvoston asetuksessa (EY) N:o 2200/96, jäljempänä neuvoston asetus, ja kaupan pitämisessä hedelmä- ja vihannesalalla sovellettavista vaatimustenmukaisuustarkastuksista annetussa komission asetuksessa (EY) N:o 1148/2001, jäljempänä komission asetus, edellytetyssä valvonnassa.

2 §

Valvontaviranomaiset

Komission asetuksen täytäntöönpanon yleinen johto ja valvonta kuuluu Suomessa maa- ja metsätalousministeriölle. Tuoreiden hedelmien ja vihannesten kaupan pitämistä koskevien vaatimusten noudattamisen valvontatehtävät kuuluvat tullilaitokselle ja Kasvintuotannon tarkastuskeskukselle, jäljempänä tarkastuskeskus, siten kuin jäljempänä 3 ja 4 §:ssä säädetään. Tarkastuskeskus voi käyttää valvonnan apuna työvoima- ja elinkeinokeskuksia.

3 §

Tullilaitoksen tehtävät

Tullilaitos valvoo Suomeen Euroopan yhteisön ulkopuolelta tuotavien tuote-erien vaatimustenmukaisuutta. Tullilaitos valvoo myös muista Euroopan yhteisön jäsenvaltioista toimitettujen tuotteiden vaatimustenmukaisuutta tuotteiden Suomessa tapahtuvan ensi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.