Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus hedelmien ja vihannesten markkinoilta poistamisessa noudatettavasta menettelystä 8.12.2000/1057

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 15.6.2004/507, joka on voimassa 23.6.2004 alkaen.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 8 päivänä joulukuuta 1994 Euroopan yhteisön yhteisen maatalouspolitiikan täytäntöönpanosta annetun lain (1100/1994) 2 §:n, 3 §:n 1 momentin ja 11 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tämä asetus koskee hedelmä- ja vihannesalan yhteisestä markkinajärjestelystä annettua neuvoston asetusta (EY) N:o 2200/96 1 (jäljempänä markkinajärjestelyasetus) ja sen soveltamista koskevista yksityiskohtaisista säännöistä hedelmä- ja vihannesalan interventiojärjestelmän osalta annettua komission asetusta (EY) N:o 659/97 2 (jäljempänä soveltamisasetus) sovellettaessa noudatettavaa vihannesten tai hedelmien (jäljempänä interventiotuote) poistamismenettelyä markkinoilta.

2 §

Interventiotuotteiden luovutus kompostoitavaksi tai muuta luonnollista hajoamista hyödyntävään prosessiin

Markkinajärjestelyasetuksen 30 artiklan 2 kohdan mukainen interventiotuotteiden kompostointi tai muu biologinen hyödyntäminen tulee tehdä ympäristönsuojelulain (86/2000) 28 §:ssä tarkoitetun ympäristöluvan saaneessa jätteiden hyödyntämislaitoksessa.

3 §

Intervention ennakkoilmoitus

Markkinajärjestelyasetuksen 11 ja 13 artikloissa tarkoitetun tuottajaorganisaation (jäljempänä tuottajaorganisaatio) tulee ilmoittaa interventiosta ennakolta maa- ja metsätalousministeriön interventioyksikölle (jäljempänä interventioyksikkö) sen mukaan kuin siitä soveltamisase...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.